De app laat je de mooiste plekken en verhalen van Brabant ontdekken. Leuk voor kinderen, leuk voor volwassenen. Met gedichten, geluiden, beelden en animaties ga je op reis door de vele verhalen die Brabant rijk is. En het mooie… als je de route download, heb je er verder geen internet voor nodig!

Ook Boxtel is in de ‘brabant vertelt’-app opgenomen. De route brengt liefhebbers langs bijna honderd bezienswaardigheden. De gemeente Boxtel is trots op het groot aantal prachtige kunstwerken! De kunstroute is een zogenaamde struinroute. Dat betekent dat de punten niet met elkaar verbonden zijn. De gebruiker kiest zelf welke route langs de kunstwerken wordt gelopen. Hierdoor kan jij je eigen route kan bepalen.

Gemeente Boxtel heeft Kunststichting Boxtel, kunstenaars, nabestaanden en eigenaren van de creaties in de route persoonlijk benaderd om hen te betrekken bij de ontwikkeling van de nieuwe route. De inhoud van de route is dus met een mooie samenwerking tot stand gekomen. Deze inhoud is vervolgens door Kunstloc Brabant op een interactieve manier verwerkt in de app Brabant Vertelt. Met beeld, tekst en audio neemt ‘brabant vertelt’ je mee!

Let op; update je app periodiek voor de laatste versie. Zodat ook jij op de hoogte blijft van alle nieuwe toevoegingen!