Heeft uw kind altijd al een instrument willen spelen? Zelf muziek maken is leuk en goed voor de ontwikkeling! De gemeente Boxtel en CultuurBox stimuleren kinderen om hun muziektalent te ontwikkelen. Zij bieden vanaf 1 januari 2019 vouchers aan waarmee je korting krijgt op muzieklessen. Ook zangles behoort tot de mogelijkheden.

Vouchers voor korting op muziekles
Wilt uw kind een instrument leren bespelen in groepsverband of individuele les? Het is allebei mogelijk. Er zijn twee soorten vouchers (zolang de voorraad strekt)
– € 80,- voor het volgen van groepslessen (meer dan twee 2 leerlingen)
–  € 200,- voor een individuele of duo-les (1 of 2 leerlingen)

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor de vouchers
– Uw kind staat in de gemeente Boxtel ingeschreven;
– Uw kind is op 1 september van het lopende jaar jonger dan 18 jaar;
– Uw kind gaat muziekonderwijs volgen in de gemeente Boxtel bij een docent die in het Muziekloket van de CultuurBox staat;
– Uw kind gaat tenminste 36 lesweken muziekles volgen binnen hetzelfde lespakket.

Mijn kind volgt al muziekles
Als uw kind al muziekles volgt dan kan deze korting ook voor hem of haar gelden! De kortingsvoorwaarden zijn gelijk aan de regels voor kinderen die nog geen muziekles volgen.

Aanmelden
Vanaf 1 januari 2019 zijn de vouchers beschikbaar. U kunt het aanvraagformulier invullen via het Muziekloket van de CultuurBox.

Voor meer informatie, persoonlijk advies over het muziekonderwijs in Boxtel, het aanvraagformulier en de lijst met alle deelnemende docenten gaat u naar het Muziekloket van de CultuurBox.